Ontbijt / Lunch / High Tea / Party

Ontbijt / Lunch / High Tea/ Party

Ontbijt

 

De uitspraak "het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag" is ons op het lijf geschreven! Bij ons kan jong en oud genieten van een heerlijk ontbijtje. Momenteel serveren wij ons ontbijt aan tafel. Op termijn zullen wij terug werken met een buffet. Het ontbijt bestaat uit allerlei zelfgemaakte producten, broodjes en gebak. Ervaring heeft ons geleerd dat de plaatsen voor het ontbijt snel gereserveerd zijn dus daarom kan je beter op tijd reserveren.


Alle openingsdagen tussen 8u30 en 11u

Lunch

 

Naar de uitspraak "het middagmaal is de tweede belangrijkste  maaltijd van de dag" moeten we uiteraard ook luisteren! Naast een uitgebreide ontbijtkaart, hebben we ook een heleboel lunchgerechtjes. 


Vanaf 11:30h kan je hier komen lunchen. Onze keuken sluit om 17.00h. We serveren zowel koude gerechten, zoals frisse salades, als warme gerechtjes, zoals verse kaaskroketten en quiche.


U kan vanaf nu ook alle dagen jouw lunch in take away bestellen.

Dit kan via de knop rechts bovenaan op onze homepage.

High wine friday

Onder het motto van ' Kill your darlings' hebben wij besloten onze high wine avonden niet meer te laten terug komen.

Dit omdat onze hoofdactiviteiten primeren en wij dit niet ten kosten willen laten gaan van onze high wine avonden.


Heel hard bedankt aan iedereen die hier vorig jaar enthousiast aan heeft deelgenomen.


We zien jullie natuurlijk wel graag terug  tijdens onze reguliere openingstijden. Belgische wijntjes en hapjes zullen zeker niet van onze kaart verdwijnen! 


Party Time?


 Klik hier voor onze opties.


Gelieve ons steeds via mail of telefonisch te contacteren als u van deze opties gebruik wil maken zodat wij zeker jouw aangepast feestje niet over het hoofd zien.

High Tea

 

Wil jij ook eens komen genieten op onze high tea namiddagen?

U kan dagelijks komen genieten van afternoon tea tussen 14:30u en 17u. Dit dien je op voorhand te resereveren. Dit kan rechts onderaan via de reserveerknop.


Prijs: €29,0 pp.

Aanpassingen vegan, glutenvrij, lactosevrij is spijtig genoeg niet mogelijk bij afternoon tea. Dit omdat alles zelf en vers gebakken wordt.

 

Wat is het?

Een high tea is een lichte maaltijd waarbij men allerlei kleine hartige en zoete hapjes eet onder het genot van een kopje thee of koffie.