Ontbijt / Lunch / High Tea / High Wine

Ontbijt / Lunch / High Tea/ High Wine

Ontbijt

 

De uitspraak "het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag" is ons op het lijf geschreven! Bij ons kan jong en oud genieten van een heerlijk ontbijtje. Momenteel serveren wij ons ontbijt aan tafel. Op termijn zullen wij terug werken met een buffet. Het ontbijt bestaat uit allerlei zelfgemaakte producten, broodjes en gebak. Ervaring heeft ons geleerd dat de plaatsen voor het ontbijt snel gereserveerd zijn dus daarom kan je beter op tijd reserveren.


Alle openingsdagen tussen 8u30 en 11u

Lunch

 

Naar de uitspraak "het middagmaal is de tweede belangrijkste  maaltijd van de dag" moeten we uiteraard ook luisteren! Naast een uitgebreide ontbijtkaart, hebben we ook een heleboel lunchgerechtjes. 


Vanaf 11:30h kan je hier komen lunchen. Onze keuken sluit om 17.00h. We serveren zowel koude gerechten, zoals frisse salades, als warme gerechtjes, zoals verse kaaskroketten en quiche.


U kan vanaf nu ook alle dagen jouw lunch in take away bestellen.

Dit kan via de knop rechts bovenaan op onze homepage.

Iets te vieren met een grotere groep ?


*A la carte kiezen

 

 

* Afternoonparty: Enkele van onze gerechten die dan op de menu staan, worden op tafel gepresenteerd in sharing vorm.

€20,00pp excl. drank & dessert.

 


High Tea

 

Wil jij ook eens komen genieten op onze high tea namiddagen?

U kan dagelijks komen genieten van afternoon tea tussen 14:30u en 17u. Dit dien je op voorhand te resereveren. Dit kan rechts onderaan via de reserveerknop.


Prijs: €29,0 pp.

Aanpassingen vegan, glutenvrij, lactosevrij is spijtig genoeg niet mogelijk bij afternoon tea. Dit omdat alles zelf en vers gebakken wordt.

 

Wat is het?

Een high tea is een lichte maaltijd waarbij men allerlei kleine hartige en zoete hapjes eet onder het genot van een kopje thee of koffie.

High wine friday

Vanaf heden kan u bij ons terecht op enkele vrijdagavonden voor een gezellig
avondje uit. Wij zorgen voor een leuke selectie Belgische wijntjes in combinatie met huisbereide bites. Dit allemaal onder een gemoedelijke sfeer waar iedereen welkom is.


Vanaf de lente starten we terug met onze high wine avonden. Datums zijn nog niet bekend. 


Reserveren kan maar is niet verplicht
Vrijdag vanaf 18u - 23u