Ontbijtbox / Take Away / Cadeaubon

Take  away


Heb je niet veel tijd en toch zin in een lekkere koffie of taartje ? 

Je kan ook al onze drankjes en taartjes meenemen voor onderweg.

Lunch kan je minstens een dag op voorhand bestellen via onze website of telefonisch .
Ontbijt aan huis


Een lekker Kasteel KaNeel ontbijtje vanuit jouw luie zetel? Het kan!  Kasteel KaNeel bezorgt vanaf nu ontbijtboxen aan huis , of op afhaling. Onze boxen bevatten al onze zelfgebakken- en bereide productjes.

Zelf gebakken brood, huisbereide ontbijtslaatjes, vers sap, homemade choco en confituur, gekookt eitje, vers gebakje, schoteltje ambachtelijk beleg, zelf gebakken peperkoek, mosterd, roomboter, yoghurt, huisbereide granola,...

De box start vanaf €26 per persoon en als je er nog graag een lekkere appelcider van Prins De Merode bij drinkt, komt er een supplement van €16 bij. Een fles bubbels kan ook, dit komt op  €20/fles. Voor kinderen tussen 5 en 12 jaar kan je het kinderontbijtje bij bestellen , dan vullen we de box nog aan met een extra sapje, gebakje, sandwish, croissant en een potje choco ( €12,00/kind).


Afhankelijk van de postcode waarin we moeten leveren, komt er een vergoeding bij van €5 of €10. We leveren maximaal tot 25km.


De box is te bestellen vanaf 2 personen.

De box dient minimum 2 dagen op voorhand besteld te worden.


Heb je een cadeaubon? Deze kan ook gebruikt worden voor een ontbijt aan huis. Bestel je ontbijtje via onze website en kies als betaalwijze voor 'cash'. Bij mededeling zet je dat je in het bezit bent van een cadeaubon en je vermeld ook het bedrag hier van. Bij levering of afhaling van de box geef je dan de bon af en betaal je ook nog het eventuele resterende bedrag.


Ontbijtboxen zijn enkel te bestellen op zaterdag en zondag Cadeaubon


Graag een cadeaubon van Kasteel KaNeel ? 


Je kan altijd langskomen tijdens de openingsuren om eentje af te halen. Of je kan ons contacteren via mail voor een digitale versie. Stuur een mailtje naar info@kasteelkaneel.be met het gewenste bedrag van de bon, wij zorgen dat deze zo snel mogelijk in uw mailbox zit.