Aanbod

Ontbijt / Lunch / High Tea / Party

Ontbijt

 

De uitspraak "het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag" is ons op het lijf geschreven! Bij ons kan jong en oud genieten van een heerlijk ontbijtje. Momenteel serveren wij ons ontbijt aan tafel. Op termijn zullen wij terug werken met een buffet. Het ontbijt bestaat uit allerlei zelfgemaakte producten, broodjes en gebak. Ervaring heeft ons geleerd dat de plaatsen voor het ontbijt snel gereserveerd zijn dus daarom kan je beter op tijd reserveren.

Maakt u een reservatie? Dan reserveert u automatisch voor het verwen of luxe ontbijtje. Bij aankomst kan u zelf nog kiezen welk van deze 2 opties u wenst.

Alle openingsdagen kan u reserveren tussen 8u30 en 10u. Uw tafel is 2 u beschikbaar.

Lunch

 

Naar de uitspraak "het middagmaal is de tweede belangrijkste  maaltijd van de dag" moeten we uiteraard ook luisteren! Naast een uitgebreide ontbijtkaart, hebben we ook een heleboel lunchgerechtjes. 


Vanaf 11:30h kan je hier komen lunchen. Onze keuken sluit om 16.00h. We serveren zowel koude gerechten, zoals frisse salades, als warme gerechtjes, zoals verse kaaskroketten en quiche.


U kan vanaf nu ook alle dagen jouw lunch in take away bestellen.

Dit kan via de knop rechts bovenaan op onze homepage.

High Tea

 

Wil jij ook eens komen genieten op onze high tea namiddagen?

U kan dagelijks komen genieten van afternoon tea. U kan reserveren tussen 14:30u en 15u. Dit dien je op voorhand te resereveren. Dit kan rechts onderaan via de reserveerknop. We raden aan 2 uurtjes uit te rekenen om rustig te kunnen genieten van al onze huisgemaakte producten.


Prijs: €34,0 pp.

Aanpassingen vegan, glutenvrij, lactosevrij is spijtig genoeg niet mogelijk bij afternoon tea. Dit omdat alles zelf en vers gebakken wordt.

 

Wat is het?

Een high tea is een lichte maaltijd waarbij men allerlei kleine hartige en zoete hapjes eet onder het genot van een kopje thee of koffie.

Party Time?


 Klik hier voor onze opties.


Gelieve ons steeds via mail of telefonisch te contacteren als u van deze opties gebruik wil maken zodat wij zeker jouw aangepast feestje niet over het hoofd zien.

High wine friday

Onder het motto van ' Kill your darlings' hebben wij besloten onze high wine avonden niet meer te laten terug komen.

Dit omdat onze hoofdactiviteiten primeren en wij dit niet ten kosten willen laten gaan van onze high wine avonden.


Heel hard bedankt aan iedereen die hier vorig jaar enthousiast aan heeft deelgenomen.


We zien jullie natuurlijk wel graag terug  tijdens onze reguliere openingstijden. Belgische wijntjes en hapjes zullen zeker niet van onze kaart verdwijnen! 


Ontbijtboxen / Take Away / Cadeaubon

Ontbijt aan huis


Een lekker Kasteel KaNeel ontbijtje vanuit jouw luie zetel? Het kan!  Kasteel KaNeel bezorgt vanaf nu ontbijtboxen aan huis , of op afhaling. Onze boxen bevatten al onze zelfgebakken- en bereide productjes.

Zelf gebakken brood, huisbereide ontbijtslaatjes, vers sap, homemade choco en confituur, gekookt eitje, vers gebakje, schoteltje ambachtelijk beleg, zelf gebakken peperkoek, mosterd, roomboter, yoghurt, huisbereide granola,...

De box start vanaf €30,00 per persoon en als je er nog graag een lekkere appelcider van Prins De Merode bij drinkt, komt er een supplement van €16 bij. Een fles bubbels kan ook, dit komt op  €20/fles. Voor kinderen tussen 5 en 12 jaar kan je het kinderontbijtje bij bestellen hierbij passen we aantallen en hoeveelheden een beetje aan naar een kinderwens.( €15,00/kind).


Afhankelijk van de postcode waarin we moeten leveren, komt er een vergoeding bij van €5 of €10. We leveren maximaal tot 25km.


De box is te bestellen vanaf 2 personen.

De box dient minimum 2 dagen op voorhand besteld te worden.


Heb je een cadeaubon? Deze kan ook gebruikt worden voor een ontbijt aan huis. Bestel je ontbijtje via onze website en kies als betaalwijze voor 'cash'. Bij mededeling zet je dat je in het bezit bent van een cadeaubon en je vermeld ook het bedrag hier van. Bij levering of afhaling van de box geef je dan de bon af en betaal je ook nog het eventuele resterende bedrag.


Ontbijtboxen zijn enkel te bestellen op zaterdag en zondag Take  away


Heb je niet veel tijd en toch zin in een lekkere koffie of taartje ? 

Je kan ook al onze drankjes en taartjes meenemen voor onderweg.

Lunch kan je minstens een dag op voorhand bestellen via onze website of telefonisch .
Cadeaubon


Graag een cadeaubon van Kasteel KaNeel ? 


Je kan altijd langskomen tijdens de openingsuren om eentje af te halen. Of je kan ons contacteren via mail voor een digitale versie. Stuur een mailtje naar info@kasteelkaneel.be met het gewenste bedrag van de bon, wij zorgen dat deze zo snel mogelijk in uw mailbox zit.


Cadeaubon vervallen? Wij accepteren de cadeaubon nog tot maximum 1 maand na de vervaldatum. 


Ijsjeskelder

Zin in een ijsje ? 


Bij ons kan je heel het jaar door komen genieten van een heerlijke ijscoupe of van een schepijsje.

In de zomer staan de deuren van ons ijssalon open, en kan je via ons terras je ijsje komen bestellen.

In de winter kan je jouw ijsje boven komen bestellen.De Beeltjes


Voor ons ijs werken we ook samen met een lokale handelaar " De Beeltjes" in Westerlo.

Zij werken mer rauwe melk van de boerderij "om de hoek", eieren, room en suikers zijn de hoofdingrediënten van ons roomijs. Voeg daarbij natuurlijke smaken en ze krijgen een eindproduct om duimen en vingers van af te likken.