Over ons

 

Gezellige ontbijt- en lunchbar in Eindhout

Kasteel KaNeel

 

Na het winnen van de wedstrijd om het oude gemeentehuis een jaar gratis te mogen uitbaten, kwam onze droom eindelijk uit! Een eigen ontbijt- en lunchbar in een prachtig pand, hartje Eindhout. Zo'n grote zaak kan je echter onmogelijk alleen uitbaten, daarom baten Neeltje en Erik de zaak uit. Nu staan vader en dochter aan het roer van Kasteel KaNeel!

Na een succesvol eerste jaar, sprak het voor zich om Kasteel KaNeel verder te zetten in dit prachtige pand.

 

Sommigen onder jullie zullen Neeltje ook al kennen van Kaneeltje Patisserie. Zo maak ik taarten, dessertjes en cupcakes op bestelling. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met mij op (0472/08.93.69) om hetde mogelijkheden te bespreken.

 

Zin om te vergaderen én ontbijten/lunchen bij Kasteel KaNeel?

 

 

Bij Kasteel KaNeel kan je niet alleen komen ontbijten en lunchen, maar wij hebben ook een vergaderruimte naast onze zolder. Zoeken jullie nog een vergaderruimte waar je in alle stilte en rust kan vergaderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien kunnen kunnen wij ook jouw lunch en ontbijt verzorgen. Wil je graag meer info? Geef ons een seintje en bel gerust!

 

 

Betaalwijze bij Kasteel KaNeel

 

 

Bij Kasteel KaNeel kan je enkel met cash betalen. Voorlopig hebben wij nog geen elektronische betaalmogelijkheid. Heb je een cadeaubon gekregen van Kasteel KaNeel? Dan kan je die uiteraard ook gebruiken. Is de bon niet volledig op? Dan kan je hem de volgende keer opgebruiken! Omdat we langer openblijven dan 1 jaar, wordt de geldigheid van de cadeaubon verlengd.

 

Vegetarisch, lactose- of glutenvrij?

 

 

Ben jij vegatariër of heb je een intolerantie? Dat is geen probleem bij Kasteel KaNeel! Laat het tijdig weten als je bij ons komt eten (aan het zaalpersoneel) en wij houden hiermee rekening. Dat geldt ook voor bepaalde allergiën of glutenintolerantie. Bij Kasteel KaNeel zorgen wij ervoor dat jouw gezondheid niet in het gedrang komt!

 

 

Ontbijtboxen

 

 

Een lekker Kasteel KaNeel ontbijtje vanuit jouw luie zetel? Het kan! Kasteel KaNeel bezorgt vanaf nu ontbijtboxen aan huis , of op afhaling. Onze boxen bevatten al onze zelgebakken- en bereide productjes. Elke ochtend vers bereid en ovenvers! De box start vanaf €26 per persoon en als je nog graag een lekker appelcidertje bij drinkt, komt er een supplement van €16 bij. In een straal van 10km is de levering gratis, vanaf dan komt er per kilometer €0.40 bij.

Wil jij het Kasteel KaNeel ontbijtje beleven in jouw pyjama? Aarzel dan niet en bestel via mail of telefonisch!

 

 

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes via Facebook en Instagram!

Contact

 

Eindhoutdorp 13, 2430 Laakdal

info@kasteelkaneel.be

+32 472 08 93 69

© Copyright. All Rights Reserved.

Openingsuren

 

Kasteel KaNeel is geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 8:30u tot 18:00u.